24 uurs zorg op de woon/zorgboerderij

De Witte Hoeve heeft een woon/werk boerderij voor zorgvragers met een matige tot ernstige verstandelijke beperking ( zowel mobiel als immobiel ).

Op onze woon-zorgboerderij is plaats voor maximaal 14 zorgvragers. .
Mocht u interesse hebben in deze woonvoorziening, neem dan contact met ons.De doelgroep 24 uurs zorg op de woon/zorgboerderij.

De doelgroep op de woonboerderij van de Witte Hoeve zijn mensen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking, zowel mobiel als immobiel. Daarnaast is het belangrijk dat de zorgvragers die hier willen komen wonen het prettig vinden om buiten te zijn en het leuk vinden om lekker bezig te zijn met dier en natuur.

Heb je interesse om bij ons op de boerderij te komen wonen of werken

Je kunt ook altijd gewoon even komen kijken, je bent van harte welkom.
Wat bieden wij bij 24 uurs zorg op de woon/zorgboerderij:De woning van zorgboerderij de Witte Hoeve biedt een fijne leefomgeving. Het ruim opgezette huis geeft veel ruimte en rust.

Tegenover de boerderij ligt een bos met een mooi wandelgebied. De boerderij biedt ruimte voor 14 zorgvragers. Op de begane grond bevinden zich vier ruime slaapkamers ingericht voor zorgvragers die rolstoel afhankelijk zijn. Op de eerste verdieping, die ook toegankelijk is met een lift, bevinden zich zes ruime slaapkamers met een eigen toilet en douche. Daarnaast zijn er nog twee badkamers met een ligbad waarvan één met tillift.

Daarnaast beschikt de woning over een gezamenlijke woonkamer en keuken op de begane grond en nog een tweede woonkamer op de eerste verdieping.

Het personeel op de woning is gediplomeerd en draagt zorg voor een gezellige sfeer en biedt duidelijkheid en structuur aan naast het naleven van zorgvraag en de individuele doelen van de zorgvrager.

Op het erf van de woonboerderij zijn er boerderijactiviteiten. Voor veel mensen is het belangrijk dat er een mogelijkheid is om in contact te komen met dier en natuur. Dit zorgt voor duidelijkheid en structuur waar veel zorgvragers baat bij hebben.

Daarnaast biedt het ruimte en vrijheid. Dit zorgt ervoor dat veel gedragsproblemen verdwijnen of niet meer storend zijn. Elke zorgvrager krijgt de verantwoordelijkheid (hoe klein deze ook is) voor zijn/haar taken op de boerderij. Dit om zelfstandigheid zoveel mogelijk te motiveren en te stimuleren en de eigenwaarde te vergroten. Mocht er alleen interesse zijn in een woonplek kan er altijd gekeken worden of er een mogelijkheid is voor dagbesteding op een andere locatie.

Heb je interesse om bij ons op de boerderij te komen wonen of werken

Je kunt ook altijd gewoon even komen kijken, je bent van harte welkom.Aanmelden wonen

Heb je interesse om bij ons op de boerderij te komen wonen of werken, dan kun je je aanmelden door het intake formulier te downloaden en volledig in te vullen, te ondertekenen en naar ons op te sturen.
KLIK HIER OM HET FORMULIER TE DOWNLOADEN

Wanneer wij het formulier volledig ingevuld hebben ontvangen, nemen wij contact met je op. Natuurlijk kun je ook altijd gewoon even komen kijken.

All rights reserved | Design by Marij