Dagbesteding
Wij bieden een zinvolle daginvulling aan waarbij niet productiviteit maar het persoonlijk contact en ontwikkeling van de zorgvrager voorop staan.

Er worden activiteiten aangeboden die passen bij het werken op de boerderij en de individuele mogelijkheden en interesse van de zorgvrager zoals: het verzorgen van de dieren, het uitmesten van de stallen en het onderhouden van de moestuin.


Wat bieden wij bij dagopvang:

  • Zinvolle dagopvang in de vorm van boerderij activiteiten.

  • De activiteiten zijn gericht op de belevingswereld van de deelnemer, het product staat dus niet centraal.

  • Door dier en natuur willen we de zintuigen van de deelnemers zoveel mogelijk prikkelen.

  • We stimuleren de zelfredzaamheid van de deelnemers.

  • We geven de deelnemers zoveel mogelijk verantwoordelijkheid voor hun taak, doordat ze deze elke dag uitvoeren. Tevens schept dit duidelijkheid en structuur.

  • Deelnemers worden gemotiveerd en gestimuleerd in hetgeen ze kunnen.

  • Daarnaast vinden we gezelligheid en sfeer ook erg belangrijk..Heb je interesse om bij ons op de boerderij te komen wonen of werken

Je kunt ook altijd gewoon even komen kijken, je bent van harte welkom.

Het vervoer voor dagopvang:

Wij regelen zelf het vervoer vanaf het woonadres naar de zorgboerderij en omgekeerd. Je kunt bij het C.I.Z. (centrum indicatie zorg) hiervoor ook geïndiceerd worden. De vervoerskosten kun je dan grotendeels terugvragen bij de gemeente.

Wij beschikken over een personenbus en over een rolstoelbus, dus ook wanneer je in een rolstoel zit kunnen wij het vervoer verzorgen.

Voor het vervoer tellen wij € 0,65 per kilometer.
Aanmelden dagopvang:

Heb je interesse om bij ons op de boerderij te komen wonen of werken, dan kun je je aanmelden door het intake formulier te downloaden , volledig in te vullen, te ondertekenen en naar ons op te sturen.
KLIK HIER OM FORMULIER TE DOWNLOADEN
Wanneer wij het formulier volledig ingevuld hebben ontvangen, zullen wij contact met je opnemen. Natuurlijk kun je ook altijd gewoon even komen kijken.

All rights reserved | Design by Marij